Hvordan er jeres returneringspolitik?

Ønsker du, at vide mere om vores returneringspolitik? Så finder du flere informationer nedenfor.

Returnering af vin
Hvis vinen ikke falder i din smag, der er prop i eller den på anden vis er mangelfuld, så tager vi den gerne retur.
Du skal blot sende en mail til os på support@densidsteflaske.dk, så kan vi aftale nærmere.

Returnerer du pga. at vinen er dårlig, så skal vi have vinen retur med indhold. Det giver os mulighed for lige, at smage på vinen, og fastslå hvad der er galt med den, og er vigtigt ift. at kunne tilbyde denne service.
Så du sætter bare proppen i vinen, skriver til os, og pakker vinen godt ind.

Fortrydelsesret
Vi tilbyder også 14 dages fuld returret. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Derudover, så er du også omfattet af vores tilfredshedsgaranti, som tilbyder en forlænget returret på hele 30 dage gældende fra fakturadato.

Fortrydelse af købet skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter have returneret forsendelsen til os. Returneringsomkostninger skal du selv afholde, med mindre at du returnerer pga. fejl ved varen - f.eks. vin med prop.

Inden du sender varer retur til os, er det vigtigt at der laves en aftale herom. Kontakt os derfor venligst på support@densidsteflaske.dk. I mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt skrive dine oplysninger og ordrenummer.

Varerne skal leveres retur i samme stand som de er modtaget. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til den konto, der blev handlet med inden for 14 dage.

NB. Husk, at du som kunde bærer ansvaret for eventuelt bortkomne eller ødelagte varer under returforsendelsen, og vil ikke blive refunderet, hvis varen er ødelagt eller forsvundet under returforsendelsen. Vi tager ikke imod pakkeshop returpakker - de skal sendes til vores erhvervsmatrikel.

Kontakt os

Kan du ikke finde det, du leder efter? Kontakt os direkte