Tracking af min ordre

Når vi har pakket din ordre, så modtager du en mail med et eller flere forsendelsesnumre. Med dem kan du følge/tracke din ordre, uanset om den er sendt med DAO, Xpressen eller Burd, og følge med i hvornår din ordre vil blive leveret til dig. Der kan dog stå lidt forskellige ting, når du tracker din ordre, og nedenfor har vi et lille udpluk af, hvad de forskellige ting betyder hos de forskellige fragtfirmaer.

DAO Food og Shop

  • Ingen registreringer
    • Hvis der ingen registreringer er på din ordre, når du tracker den, så kan det betyde forskellige ting. Det kan bl.a. betyde, at din ordre er forsinket, at levering mangler, eller at den endnu ikke er registreret hos DAO. Har det ikke ændret sig inden for 24 timer, så tag endelig fat i os. Så kan vi tage fat i firmaet, og undersøge nærmere, hvad der er sket, og hvornår du kan forvente, at modtage din ordre.
  • "Pakke ankommet"
    • Når der står "pakke ankommet", så betyder det at DAO har scannet ordren på deres terminal. Det betyder ikke at din ordre er blevet leveret til dig, da der i det tilfælde vil stå "Pakke afleveret." Sker der ingen ændringer her heller, så kontakt os på support@densidsteflaske.dk. Så hjælper vi dig.
  • Afhentningskode
    • Har du bestilt levering til en DAO pakkeshop, så modtager du en afhentningskode, når din ordre er klar til afhentning. Hvis du, mod al forventning, ikke modtager en afhentningskode, så kan du enten skrive til os, eller skrive direkte til DAO. De har en formular på deres hjemmeside, hvor de kan hjælpe dig. Du udfylder den lige her.

Xpressen
Har du valgt Xpressen, så kan du følge din pakke fra vores lager hjem til din adresse. Du kan se, hvornår den er ankommet til deres lager, og hvornår den er på vej til dig.
Er din ordre ikke blevet leveret til dig inden for fristen, så kan du enten skrive til Xpressen på dist@xpressen.dk, eller support@densidsteflaske.dk. Uanset, hvem du skriver til, så skal du nok få hjælp til at finde ud af, hvor din ordre bliver af.Burd
Hvis din ordre bliver leveret med Burd, så modtager du en SMS, hvor du kan live-tracke din ordre og se hvor buddet er via GPS. Du modtager ligeledes en SMS med et ca. tidspunkt for leveringen, så du ved hvornår du kan regne med, at din ordre bliver leveret. Via tracking kan du også se, hvis Burd ikke har været i stand til, at levere til dig. De vil altid forsøge omkring to gange, og de ringer også til dig, hvis du ikke åbner døren, når de ringer på. Har du, mod al forventning, ikke modtaget din ordre, så skriv endelig til os på support@densidsteflaske.dk. Så hjælper vi dig med, at undersøge sagen, og få en afklaring på hvor din ordre er.

Kontakt os

Kan du ikke finde det, du leder efter? Kontakt os direkte