Tracking af min ordre

Når vi har pakket din ordre, så modtager du en mail med et eller flere forsendelsesnumre. Med dem kan du følge/tracke din ordre, uanset om den er sendt med Postnord, Xpressen eller Burd, og følge med i hvornår din ordre vil blive leveret til dig. Der kan dog stå lidt forskellige ting, når du tracker din ordre, og nedenfor har vi et lille udpluk af, hvad de forskellige ting betyder hos de forskellige fragtfirmaer.

Postnord
Her vil du modtage et link, hvor du vil blive sendt ind på postnords hjemmeside. Her vil nye oplysningerne om forsendelsen blive lagt ind, så du kan følge din pakke. Har du postnord appen, kan du også følge din pakke der.Xpressen
Har du valgt Xpressen, så kan du følge din pakke fra vores lager hjem til din adresse. Du kan se, hvornår den er ankommet til deres lager, og hvornår den er på vej til dig.
Er din ordre ikke blevet leveret til dig inden for fristen, så kan du enten skrive til Xpressen på dist@xpressen.dk, eller support@densidsteflaske.dk. Uanset, hvem du skriver til, så skal du nok få hjælp til at finde ud af, hvor din ordre bliver af.Burd
Hvis din ordre bliver leveret med Burd, så modtager du en SMS, hvor du kan live-tracke din ordre og se hvor buddet er via GPS. Du modtager ligeledes en SMS med et ca. tidspunkt for leveringen, så du ved hvornår du kan regne med, at din ordre bliver leveret. Via tracking kan du også se, hvis Burd ikke har været i stand til, at levere til dig. De vil altid forsøge omkring to gange, og de ringer også til dig, hvis du ikke åbner døren, når de ringer på. Har du, mod al forventning, ikke modtaget din ordre, så skriv endelig til os på support@densidsteflaske.dk. Så hjælper vi dig med, at undersøge sagen, og få en afklaring på hvor din ordre er.

Jan 23, 2024

Kontakt os

Kan du ikke finde det, du leder efter? Kontakt os direkte