Hvad sker der, hvis min vin er dårlig eller mangelfuld?

 Arghh! Vi hader, når dette sker. Og vi forstår, hvor skuffende det kan være. Desværre er vin et naturligt produkt, og det kan betyde, at ting lejlighedsvis går galt eller glider gennem revnerne. Sådan er det bare med vin.

Derfor har vi en 100% tilfredsgaranti. Det betyder, at vi altid gør det der er bedst for dig! Et lækkert gavekort eller eventuelt at refundere som betalt :-)

Hvis du tror, at der er en fejl i din vin, at der noget galt med flasken, eller hvis du simpelthen bare ikke kan lide den, så fortæl os det ved at sende os en e-mail på support@densidsteflaske.dk, så ordner vi det hele ASAP.
Det eneste vi kræver såfremt vinen ikke var tilfredsstillende - er at du sætter proppen i vinen og sender den retur til os. Vi skal validere flasken, og vi dækker naturligvis fragten!

Du er selvfølgelig også velkommen til, at sende retur til os, hvis vinen ikke falder i din smag - smag er jo meget individuelt. Her skal du dog være opmærksom på, at fragten vil blive fratrukket beløbet.

Bemærk: Vi kan ikke udøve denne service, hvis vinene er hældt ud, drukket eller smidt ud. Vi skal have dem tilbage for validering med indhold.
Da vi ikke kan garantere for vores kunders opbevaring af vine, kan vi kun tilbyde denne form for service i 90 dage.

Kontakt os

Kan du ikke finde det, du leder efter? Kontakt os direkte