Facebook Live Event

Nogle gange om året, afholder vi Live Events på Facebook. Her kommer vi med ekstraordinære tilbud, som kun gælder under live-udsendelsen og ca. én time efter.
Det går ekstremt hurtigt, når vi er live, og derfor har vi udarbejdet denne skrivelse for, at gøre det mere overskueligt for dig på forhånd. Så har du tid til, at forholde dig til regelsættet, hvordan og hvorledes med at aflægge ordre, fragt og alt det andet gængse.

 1. Hvornår åbner vi for LIVE-linket:
  • Det gør vi ca. 5-10 minutter før, hvor der bare køre lidt baggrundsmusik til et billede.
 2. Hvordan tilgår jeg tilbuddene?
  • Hver gang vi præsenterer et tilbud, bliver linket til dette fastgjort i kommentarsporet. Klik på linket, og du bliver ført direkte ind på tilbuddet på vores hjemmeside. Vær hurtig! Tilbuddene bliver hurtigt udsolgt, og der er begrænset partier. Det fastgjorte link vil også blive fjernet og erstattet, når vi går videre til næste tilbud, og sådan fortsætter det.
 3. Kan I eller jeg ændre i ordren efterfølgende?
  • Det korte svar er: Nej, det kan vi ikke. Når ordren er lagt, bliver den inden for 5 minutter sendt igennem systemet og ud til lageret. De begynder herefter, at behandle ordren og sætter den på pallen. Derfor er det også vigtigt, at du indtaster de rigtige oplysninger som navn, adresse (husk den fulde adresse inkl. nr., etage og side), mail og telefonnummer fra start. Der er nemlig ingen garanti for, at vi kan nå det. Har du valgt levering med DAO, så kan vi ikke nå at ændre det, når først ordren er behandlet og sendt fra os.
 4. Fragt
  • Vi kører med fri fragt v. 6 flasker - undtagen til ikke-brofaste øer og pakkeshop.
 5. Leveringstid
  • Da der er en øgede mængde af ordrer, der skal pakkes på paller og sendes, så kan der komme en smule længere leveringstid end normalt. Vi gør dog alt for, at sende inden for 1-2 hverdage.

Kontakt os

Kan du ikke finde det, du leder efter? Kontakt os direkte