Skal jeg være hjemme på leveringstidspunktet?

DAO Food
Har du valgt DAO Food Natlevering bliver din vin henstillet, hvor du har angivet. Det kan være foran hoveddøren, i garagen, i skuret eller lignende. Det er ikke muligt for DAO, at ringe til dig, inden de leverer din ordre, og det er heller ikke muligt, at levere dem til en pakkeshop. Det skyldes, at vi sender i original emballage til døren, og det må vi ikke til pakkeshop ordrer - her skal de pakkes om i godkendt emballage. Du modtager en SMS og en mail, når der er leveret.

Bemærk, at har vi leveret til din hoveddør, og vinen er blevet væk, så er dette under eget ansvar.

Bor du i lejlighed? Vi anbefaler ikke levering med DAO Food til lejligheder.
Hvis du alligevel vælger det, så er det vigtigt, at du har en nøgleaftale med DAO Food, så chaufføren kan komme ind i opgangen. Såfremt du ingen nøgleaftale har, vil din levering blive anstillet ved hoveddøren til opgangen, hvilket er på eget ansvar.
Du kan lave en nøgleaftale her!Xpressen
Har du valgt Xpressen Dagslevering, så bliver din vin henstillet, hvor du har angivet. Det kan være foran hoveddøren, i garagen, i skuret eller lignende.
De tager også billeder af leveringen.Burd
Har du valgt levering med Burd, så skal du aller helst være hjemme. De leverer i tidsrummet 18:00 - 22:00. Er du ikke hjemme, når de kommer, så vil de ringe til dig to gange, og forsøge at aftale et sted de kan stille vinen.
Lykkedes det ikke, så tager de vinen med retur til deres lager, og prøver igen næste dag.

Kontakt os

Kan du ikke finde det, du leder efter? Kontakt os direkte